Ahir, varem començar a fer la visita a Tiana, només disposàvem d’un matí, i encara que es un poble petit hi ha molta cosa per veure. He triat aquesta foto per fer un petit homenatge a les persones que ens van permetre fer-la. A la Casa Espiritualitat Maria Immaculada, mentre jo feia fotos de l’exterior, en Joan li explicava a l’Àngel, el jardiner, que ens hem proposat visitar tots els municipis de Catalunya, li va semblar interessant el que li explicava i ens va dir si ens agradaria entrar a fer fotos a l’interior de la casa, i naturalment que ens interessava, i va entrar, va demanar a la mare superiora per si ens deixava fer-ho. I no tant sols ens ho van permetre, a més ens va acompanyar a visitar varies dependències, i entre elles, aquest jardí interior. Quan ella va tindre d”anar a atendre altres obligacions amb un grup que feia exercicis espirituals, ens va deixar al càrrec de la germana portera, que va continuar la visita. Després ens va dir que ella havia de tornar a la porteria, però que podíem continuar visitant els jardins i fent fotos, només ens demanava que parléssim fluixet dons hi havien varies persones fent “retiro espiritual”. Va ser una visita molt agradable, i tot i que la casa està tocant la carretera, realment es respira tranquil·litat.